Amb Les postres de l?àvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseriacatalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o queel temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són...
Ancho:
140
cm
Largo:
213
cm
Peso:
230 gr
Descatalogat
18,00 €
Descripció
Encuadernacion :MobilPocket
ISBN :978-84-8264-594-0
FechaEdicion :01/10/2012
AñoEdicion :2012
Idioma :Catalán
Autores :ESCRIBÁ, ANTONI
NumeroPaginas :160
Coleccion :PRACTIC I IL·LUSTRAT
Amb Les postres de l?àvia es recupera un dels receptaris clàssics més populars de la cuina i la pastisseria catalanes. A la primera part hi trobareu totes aquelles receptes de pastissos i dolços de clares arrels catalanes o que el temps, el costum i la gent els ha fet catalans. La resta del llibre són les receptes de Josep Rondissoni, un cuiner d?origen suís, deixeble d?Auguste Escoffier, que des del 1921 va ser un conegut professor de cuina a l?Institut de Cultura i Biblioteca Popular de la Dona de Barcelona.