• POSTRES DE L'ARIMANY

    DE TARRAGONA

    ARIMANY I MINGUELLA, SALVADOR COSSETANIA Ref. 9788497913355
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui ...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 250 gr
    Per confirmar
    12,20 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9791-335-5
    • FechaEdicion : 01/03/2008
    • AñoEdicion : 2008
    • Idioma : Catalán
    • Autores : ARIMANY I MINGUELLA, SALVADOR
    • Ilustradores : ESCODA, JOSEP MARIA
    • NumeroPaginas : 144
    • Coleccion : EL CULLEROT
    • NumeroColeccion : 48
    Aquest llibre no pretén fer càtedra ni ensenyar a fer pastissos als qui ja en saben. Aquest llibre vol que qualsevol persona a qui li agradi fer dolços pugui tenir la confiança que els que faci li sortiran bé a la seva cuina familiar. Està escrit de manera entenedora, perquè el resultat final sigui bo, rigorós i s'assembli al màxim al producte professional. Seguint els processos que proposa el llibre, no hi ha pèrdua per obtenir el resultat esperat. També està pensat per als qui tenen afició a la cuina en general, i fins i tot ens atrevim a dir que els cuiners professionals hi poden trobar un ajut pel que fa a les postres i a la interrelació entre la cuina salada i els pastissos. L'autor proposa en aquest llibre perdre la por i atrevir-se a elaborar postres de pastisseria. Els resultats segur que us encoratjaran i tindreu una gran satisfacció quan porteu les vostres creacions a taula.