El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostragastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu,pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entra...
Ancho:
170
cm
Largo:
260
cm
Peso:
1245 gr
Descatalogat
40,00 €
Descripció
Encuadernacion :ePub
ISBN :978-84-8264-949-8
FechaEdicion :01/05/2011
AñoEdicion :2011
Idioma :Catalán
Autores :VARIOS
NumeroPaginas :512
Coleccion :PRACTIC I IL·LUSTRAT
El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entrades numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlants, l'arròs a la cubana o les mandonguilles sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català.