Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt?Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora. A Avui convidojo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apend...
Quan tenim convidats a casa, la il·lusió pot tenir una petita ombra de neguit. Ho trobaran tot al punt? Quedarem prou bé? Cuinar per els altres en una celebració pot ser molt gratificant i estressant alhora. A Avui convido jo, l'Isma Prados posa al nostra abast un ampli repertori de receptes per apendre a passar-s'ho bé a la cuina, i per fer-ho passar bé als convidats a taula. Ordenats segons les estacions de l'any, facils de fer i amanits amb dades imprescindibles, trucs i consells, tots els plats d'aquest llibre s'elaboren amb productes de mercat i amb processos professionals adaptats a les cuines domèstiques. Aquest llibre és una col·lecció de bones idees per compartir amb els convidats el plaer de la bona taula i la bona cuina. Segurament, el millor regal possible.