• CUINA DE CERDANYA, LA

    MOLINS PONS, ROSA M. FARELL Ref. 9788492811243
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el m...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Descatalogat
    16,00 €
  • Descripció

    • NumeroColeccion : 4
    • Coleccion : REBOST I CUINA
    • NumeroPaginas : 120
    • Autores : MOLINS PONS, ROSA M.
    • Idioma : Catalán
    • AñoEdicion : 2011
    • FechaEdicion : 01/03/2011
    • ISBN : 978-84-92811-24-3
    Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.