Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el m...
Ancho:
145
cm
Largo:
230
cm
Peso:
250 gr
Descatalogat
16,00 €
Descripció
NumeroColeccion :4
Coleccion :REBOST I CUINA
NumeroPaginas :120
Autores :MOLINS PONS, ROSA M.
Idioma :Catalán
AñoEdicion :2011
FechaEdicion :01/03/2011
ISBN :978-84-92811-24-3
Des d’antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d’hivern i peres, entre altres. Malgrat l’aïllament geogràfic d’altres èpoques i la duresa del clima, la gent d’aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l’abast, a més d’utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d’aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.