La història, la varietat, les característiques i els valors gastronòmics i nutri cionals de l'embotit català són els protagonistes d'aquest nou volum de la col·l ecció dedicada als productes alimentaris del nostre país. L'obra recull aspectes com ara la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració...
La història, la varietat, les característiques i els valors gastronòmics i nutri cionals de l'embotit català són els protagonistes d'aquest nou volum de la col·l ecció dedicada als productes alimentaris del nostre país. L'obra recull aspectes com ara la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració i els processos de pr oducció, els productes com les botifarres, llonganisses, pernils i altres especi alitats, l'artesania alimentària a Catalunya, el valor nutritiu dels aliments, e ls embotits i la gastronomia, així com algunes receptes gastronòmiques. L'annexi ncorpora un glossari amb la recopilació dels diferents tipus d'embotits i les se ves característiques específiques segons la zona d'elaboració. Contribució a la difusió i el coneixement d'aquests productes tan arrelats.