Amb el mateix rigor que singularitza les dues edicions de la Guia de vins de Catalunya, Jordi Alcover i Silvia Naranjo presenten la Guia de vins de l'Alguer. En aquesta ocasió, han comptat amb l'ajut inestimable de Jordi Castells. S'hi fa una anàlisi igualment exhaustiva, a partir de tasts a cegues,...
Amb el mateix rigor que singularitza les dues edicions de la Guia de vins de Catalunya, Jordi Alcover i Silvia Naranjo presenten la Guia de vins de l'Alguer. En aquesta ocasió, han comptat amb l'ajut inestimable de Jordi Castells. S'hi fa una anàlisi igualment exhaustiva, a partir de tasts a cegues, amb una puntuació imparcial, propostes de maridatge i referències als sellers. A l'Alguer, la història ha preservat arrels que a la mateixa Catalunya li ha costat conservar. Els vins algueresos, que procedeixen de vinyes introduïdes a Sardenya pels catalans, en són la prova més clara. Jordi Alcover i Silvia Naranjo defensen un model de tast a cegues transparent, rigorós i equitatiu, que puntua tots els factors que intervenen en un vi.Gràficament és un llibre clar, didàctic i elegant. Els vins s'ordenen segons la puntuació atorgada.