Pocs deuen saber que la Gemma Lienas és, a més d'una de les autores més estimades pels lectors de tot el país, una grandíssima cuinera. Ja des de ben petita, quan passava les tardes jugant amb la seva cuineta de joguina, el món de la cuina ha estat sempre una de les seves grans passions. Bona prova ...
Pocs deuen saber que la Gemma Lienas és, a més d'una de les autores més estimades pels lectors de tot el país, una grandíssima cuinera. Ja des de ben petita, quan passava les tardes jugant amb la seva cuineta de joguina, el món de la cuina ha estat sempre una de les seves grans passions. Bona prova d'això en són els seus atapeïts quaderns de receptes on, des dels 18 anys i de manera sistemàtica, anota tots aquells plats que cuina i li surten bé. Són receptes d'amics, de la família -de la seva mare i, sobretot, del seu fill David, xef professional-, retallades de llibres, revistes, etc, que ha posat en pràctica amb èxit i que mai no li han fallat.Us espero a taula en recull les millors: una selecció de receptes de tota mena que ofereixen un ventall molt ampli de possibilitats; plats per sorprendre en el dia a dia, per celebrar ocasions especials, per fer en poc temps, entre moltes altres.Escrites amb claredat i rigor, Gemma Lienas presenta un receptari amè, entenedor i enginyós, on també apunta suggeriments que ha anat incorporant als seus plats al llarg dels anys i que aporten el seu toc personal al llibre. Una obra fantàstica per convidar tothom a taula!