• MILLORS RECEPTES DE LA CUINA VEGETARIANA, LES

    GELPI, IRENE COLUMNA Ref. 9788466410458
    Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Arran de la bona acollida de La cuina vegetariana, Irene Gelpí, especialista en salut i nutrició, ens proposa aquest cop un recull suculent dels millors plats vegetarians: un receptari d'allò més creatiu i "juganer", de cuina crudívora, vegana i ovo-lacto-vegetariana, per aprofitar els ingredients q...
    Ancho: 160 cm Largo: 260 cm Peso: 727 gr
    Per confirmar
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-1045-8
    • FechaEdicion : 01/03/2009
    • AñoEdicion : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autores : GELPI, IRENE
    • NumeroPaginas : 296
    • Coleccion : COL.LECCIO CUINA
    Arran de la bona acollida de La cuina vegetariana, Irene Gelpí, especialista en salut i nutrició, ens proposa aquest cop un recull suculent dels millors plats vegetarians: un receptari d'allò més creatiu i "juganer", de cuina crudívora, vegana i ovo-lacto-vegetariana, per aprofitar els ingredients que tinguem a l'abast abans no es facin malbé. Com que pels ulls també es menja, l'autora ens parlarà de la importància d'una bona presentació: un plat adequadament decorat resulta més atractiu per als sentits i, per tant, és molt més gustós. I no oblidem la higiene! Higiene és igual a salut, i si som curosos a l'hora de cuinar podrem prevenir infeccions, problemes de salut i malalties.La cuina vegetariana, convertida en els darrers temps en una de les opcions culinàries més adoptades per les seves qualitats nutricionals, pot ser molt més divertida, variada i gustosa que altres cuines més tradicionals. Qui creu encara que menjar verdures és avorrit? Irene Gelpí i Lluch (Barcelona, 1962) és especialista en salut i nutrició. Amb una llarga trajectòria dedicada a l'atenció humana, du a terme diverses activitats, entre les quals podem destacar la de reflexòloga i terapeuta. Col·laboradora habitual de publicacions especialitzades, és autora de La cuina vegetariana, La cuina àrab i, recentment, A la cuina tot s'aprofita, totes tres obres publicades a Columna.