Enviaments ràpids i gratuïts a Mollet i rodalies (10 km) amb el codi MOLLETFREE
El meu compte
MAPA DE CATEGORIES
INICI
NOVETATS
RECOMANATS
ACCESSORIS
ACTIVITATS A L'ILLA
Qui som
On som
Contacta amb nosaltres
Condicions generals
CAT
CAS
Copiar última compra
Av. Llibertat 20. 08100 Mollet del Vallès. Tel.: 935703878
Qui som
On som
Contacta amb nosaltres
Condicions generals
CAT
CAS
El meu compte
Copiar última compra
No hi ha productes a la cistella
INICI
NOVETATS
RECOMANATS
ACCESSORIS
ACTIVITATS A L'ILLA
MAPA DE CATEGORIES
MAPA DE CATEGORIES
No hi ha productes a la cistella
Cerca avançada
Inici
/
MANUALS PRÀCTICS
/
INTRODUCCIÓN A LA TECNOLOGÍA QUESERA
TORNAR
INTRODUCCIÓN A LA TECNOLOGÍA QUESERA
MAHAUT, M., JEANTET, R., BRULÉ, G. DÉPARTEMENT AGROALIMENTAIRE ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE AGRONOMIQU
ACRIBIA
Ref. 9788420010137
Ver otros productos de la misma colección
Ver otros productos del mismo autor
Ancho:
170 cm
Largo:
240 cm
Peso:
250 gr
Per confirmar
20,00 €
AFEGIR A LA CISTELLA
Descripció
Encuadernacion :
MobilPocket
ISBN :
978-84-200-1013-7
FechaEdicion :
01/07/2003
AñoEdicion :
2003
Idioma :
Español, Castellano
Autores :
MAHAUT, M., JEANTET, R., BRULÉ, G. DÉPARTEMENT AGROALIMENTAIRE ÉCOLE NATIONALE SUPÉRIEURE AGRONOMIQU
Traductores :
RUIZ SAÉZ, SILVIA
NumeroPaginas :
204
Coleccion :
INDUSTRIA ALIMENTARIA. LECHE
NumeroColeccion :
2629