El dietari d?El foraster recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d?en Quim Masferrer, el foraster, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa.Una aventura gratificant, farcida de sorpreses, de...
El dietari d?El foraster recorre el paisatge més humà de Catalunya. Amb humor i tendresa, la particular visió d?en Quim Masferrer, el foraster, ens redescobreix tots els racons i les persones més entranyables de cada poble visitat durant el programa. Una aventura gratificant, farcida de sorpreses, descobertes i persones anònimes que han omplert la part del darrere de la pick-up taronja de records inesborrables. Un dietari personal que també inclou imatges inèdites, fitxes informatives, reflexions de l?autor, secrets del rodatge i del making of i que ens convida a conèixer la nostra geografia més emocional. Dotze pobles d'onze comarques diferents. Més de 4.000 quilòmetres de distància i més de 250 persones entrevistades. Més de 14 hores de monòlegs i més de 360 hores de material de rodatge. Dotze pobles tan petits que sumats fan un total de 7.619 habitants, menys que la població de Ripoll o la Bisbal d?Empordà. "Visca la bona gent"